HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo

Zapopan
HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo Genel
HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo Genel
HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo Öne Çıkan Resim
HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo Dış Mekan
HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo
1510 Av Mariano Otero Rinconada del Sol , Zapopan

HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo konaklamanızda Zapopan merkezinde, Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ve Plaza del Sol ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Avienda Chapultepec ile 3,3 km (2 mi) ve Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede.

Los Vitrales Select HS HOTSSON Hotel Guadalajara Expo misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 216 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Junior
Junior Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda
Room
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Traditional Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x