Hotel Celta

Zapopan
Hotel Celta Genel
Hotel Celta Genel
Hotel Celta Öne Çıkan Resim
Hotel Celta Dış Mekan
Hotel Celta Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Celta
Av. Mariano Otero 1570 , Zapopan

Hotel Celta misafirlere Zapopan (Zona Expo) bölgesinde, Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ve World Trade Center ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel La Minerva ile 6 km (3,7 mil) ve Guadalajara Üniversitesi Toplantı Salonu ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

144 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x