Hrebienok Resort Hotel

Doğu Slovakya, Vysoke Tatry
Hrebienok Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Hrebienok Resort Hotel Dış Mekan
Hrebienok Resort Hotel Dış Mekan
Hrebienok Resort Hotel Dış Mekan
Hrebienok Resort Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hrebienok Resort Hotel
Starý Smokovec 19100 Doğu Slovakya, Vysoke Tatry

Hrebienok Resort Hotel misafirlere Vysoke Tatry bölgesinde, golf sahasına yakın, Tatra Polonya Ulusal Parkı ve Tatra Dağları (bölge) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Hrebienok ile 0,7 mi (1,1 km) ve Tricklandia Sanat Galerisi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda Hrebienok Resort Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerehafta içi 8.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Vysoke Tatry bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (2+2)
Stüdyo
Stüdyo Süit (2+2)
Luxury
Luxury Stüdyo Süit
Family
Family Apart Daire, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x