Aplend Apartmány Kamzík

Doğu Slovakya, Vysoke Tatry
Aplend Apartmány Kamzík Öne Çıkan Resim
Aplend Apartmány Kamzík Dış Mekan
Aplend Apartmány Kamzík Dış Mekan
Aplend Apartmány Kamzík Dış Mekan
Aplend Apartmány Kamzík İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Aplend Apartmány Kamzík
Starý Smokovec 8 Doğu Slovakya, Vysoke Tatry

Aplend Apartmány Kamzík misafirlere Vysoke Tatry bölgesinde, milli parkta, Tatra Polonya Ulusal Parkı ve Tatra Dağları (bölge) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Tricklandia Sanat Galerisi ile 0,2 mi (0,2 km) ve Tatra Slovakya Ulusal Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Aplend Apartmány Kamzík misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x