Grandhotel Starý Smokovec

Doğu Slovakya, Stary Smokovec
Grandhotel Starý Smokovec Genel
Grandhotel Starý Smokovec Genel
Grandhotel Starý Smokovec Genel
Grandhotel Starý Smokovec Öne Çıkan Resim
Grandhotel Starý Smokovec Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Grandhotel Starý Smokovec
Starý Smokovec 38 Stary Smokovec Doğu Slovakya, Stary Smokovec

Grandhotel Starý Smokovec misafirlere Vysoke Tatry merkezinde, Tatra Polonya Ulusal Parkı ve Tatra Dağları (bölge) yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tricklandia Sanat Galerisi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Tatra Slovakya Ulusal Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

75 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire
Tek
Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Apart Daire
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Extra Bed)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Extra Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x