Hoya International Hotel Yangon

Yangon Region
Hoya International Hotel Yangon Genel
Hoya International Hotel Yangon Öne Çıkan Resim
Hoya International Hotel Yangon Dış Mekan
Hoya International Hotel Yangon Dış Mekan
Hoya International Hotel Yangon İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hoya International Hotel Yangon
218 Insein Rd Hlaing Township , Yangon Region

Hoya International Hotel Yangon misafirlere Yangon (Hlaing) bölgesinde, Yangon Teknoloji Üniversitesi ve National Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Yangon Üniversitesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Inya Gölü ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunan 120 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Superior Double ( SSD )
Standard
Standard Premier Queen ( SPQ )
Executive
Executive Business Suite ( EBS)
Room
Standard Deluxe King ( SDK )
Room
Standard Deluxe Twin ( SDT )
Room
Executive Deluxe Twin ( EDT )
Room
Executive Deluxe King ( EDK )
Room
Hoya Suite ( HS )
Room
Executive Premier Queen ( EPQ )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x