Royal White Elephant Hotel

Yangon Region
Royal White Elephant Hotel Öne Çıkan Resim
Royal White Elephant Hotel Dış Mekan
Royal White Elephant Hotel Dış Mekan
Royal White Elephant Hotel Dış Mekan
Royal White Elephant Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Royal White Elephant Hotel
11 Kan Street Hlaing Township , Yangon Region

Yangon (Hlaing) bölgesindeki Royal White Elephant Hotel konaklamanızda National Museum ve Yangon Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Yangon Teknoloji Üniversitesi ile 4,6 km (2,9 mil) ve Halk Parkı ile 4,9 km (3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x