Hotelli Ujevaara

(bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Inari
Hotelli Ujevaara Genel
Hotelli Ujevaara Öne Çıkan Resim
Hotelli Ujevaara Dış Mekan
Hotelli Ujevaara Dış Mekan
Hotelli Ujevaara Banyo Tipleri
Image More +21 fotoğraf
Hotelli Ujevaara
417 Inarijärventie (bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Inari

Inari bölgesindeki Hotelli Ujevaara konaklamanızda Taidenayttelytila Kuulas Kültür ve Sanat Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ivalo Nehir Plajı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Ivalo River Beach ile 3,1 mi (5 km) ve Inari Kilisesi ile 21,1 mi (33,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sauna
Room
Panoramic Sıra Ev, 1 Yatak Odası, Mutfak, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x