Aurora Village Ivalo

(bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Inari
Aurora Village Ivalo Genel
Aurora Village Ivalo Genel
Aurora Village Ivalo Genel
Aurora Village Ivalo Genel
Aurora Village Ivalo Genel
Image More +61 fotoğraf
Aurora Village Ivalo
Posovuopaja (bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Inari

Inari bölgesindeki Aurora Village Ivalo misafirlere denize sıfır, Taidenayttelytila Kuulas Kültür ve Sanat Merkezi ve Ivalo Nehir Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saariselkä Ski Resort ile 35 km ve Siida ile 41,5 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Restaurant Loimu ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 28 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Misafirler 12 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Aurora Cabin
Room
Summer Glass Cabin, Non Smoking, Private Bathroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x