Hotel y Villas Tangerí

Central Pacific Coast, Jaco
Hotel y Villas Tangerí Genel
Hotel y Villas Tangerí Genel
Hotel y Villas Tangerí Genel
Hotel y Villas Tangerí Genel
Hotel y Villas Tangerí Genel
Image More +41 fotoğraf
Hotel y Villas Tangerí
Sobre la Avenida Pastor Díaz 500 mts Sur de la terminal de buses Central Pacific Coast, Jaco

Hotel y Villas Tangerí misafirlere Jaco bölgesinde, plajda, Jaco Plajı ve Teatro Jaco ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Los Sueños Marinası ile 6,3 mi (10,2 km) ve Neo Fauna ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

BBQ Tangeri yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

24 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x