Monte Carlo Luxury Condominiums

Central Pacific Coast, Jaco
Monte Carlo Luxury Condominiums Genel
Monte Carlo Luxury Condominiums Genel
Monte Carlo Luxury Condominiums Genel
Monte Carlo Luxury Condominiums Öne Çıkan Resim
Monte Carlo Luxury Condominiums Dış Mekan
Image More +365 fotoğraf
Monte Carlo Luxury Condominiums
Jaco Beach Downtown 100 meters east from KFC Central Pacific Coast, Jaco

Monte Carlo Luxury Condominiums konaklamanızda Jaco merkezinde, Neo Fauna ve Jaco Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Auto Mercado Herradura Alışveriş Merkezi ile 6,4 km (4 mil) ve Canopy Vista Los Suenos Adventure Park ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirler apart dairenin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Daire, Teras, Havuz Kenarı
Panoramic
Panoramic Daire, Havuz Kenarı
Family
Family Daire, Havuz Kenarı
Comfort
Comfort Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Kenarı
Comfort
Comfort Daire, 2 Yatak Odası, Köşe
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Panoramic Daire, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Standard Daire
Room
Standard Daire, 2 Yatak Odası, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x