Hotel Los Ranchos

Central Pacific Coast, Jaco
Hotel Los Ranchos Öne Çıkan Resim
Hotel Los Ranchos Dış Mekan
Hotel Los Ranchos Dış Mekan
Hotel Los Ranchos Kahvaltı
Hotel Los Ranchos Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Hotel Los Ranchos
Calle Las Olas 80 Oeste de Alamo Rent a Car Central Pacific Coast, Jaco

Hotel Los Ranchos size Jaco merkezinde, Jaco Plajı yakınında ve Neo Fauna ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Los Sueños Marinası ile 6,7 mi (10,8 km) ve Teatro Jaco ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x