Hotel y Cabañas Le Village

Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes
Hotel y Cabañas Le Village Genel
Hotel y Cabañas Le Village Genel
Hotel y Cabañas Le Village Öne Çıkan Resim
Hotel y Cabañas Le Village Dış Mekan
Hotel y Cabañas Le Village Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Hotel y Cabañas Le Village
Tte. Gral. Roca 816 Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes

San Martin de los Andes bölgesindeki Hotel y Cabañas Le Village konaklamanızda, Lago Lacar ve Cordillera Ski ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Chapelco Kayak Merkezi ile 11,9 mi (19,2 km) ve La Pastera Che Guevara Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. San Martin de los Andes bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x