La Colella

Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes
La Colella Öne Çıkan Resim
La Colella Dış Mekan
La Colella İç Mekan
La Colella İç Mekan
La Colella Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
La Colella
General Villegas 537 Seven Lakes Road, San Martin De Los Andes

Bu tatil evi konaklamanızda San Martin de los Andes merkezinde, Lacar Lake İskelesi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Koessler Evi Müzesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu tatil evi La Pastera Che Guevara Müzesi ile 1,2 km (0,7 mil) ve Bandurrias Seyir Tepesi ile 7,8 km (4,8 mil) mesafede.

Bu konforlu tatil evinde şömine ve Akıllı televizyonlar ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x