Hotel Varuna

Zona Cafetera, Manizales
Hotel Varuna Genel
Hotel Varuna Genel
Hotel Varuna Genel
Hotel Varuna Genel
Hotel Varuna Genel
Image More +85 fotoğraf
Hotel Varuna
Calle 62 #23C-18 Zona Cafetera, Manizales

Hotel Varuna misafirlere Manizales bölgesinde, iş merkezinde, Palogrande Stadyumu ve Universidad De Caldas ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Torre de El Cable Teleferik Kulesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Los Yarumos Eko Parkı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 38 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x