Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel

Zona Cafetera, Manizales
Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel Öne Çıkan Resim
Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel Dış Mekan
Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel Dış Mekan
Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel Dış Mekan
Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel
Calle 55 A No 22-08 Zona Cafetera, Manizales

Manizales bölgesindeki Casa Blanca Hostal Manizales - Hostel konaklamanızda, Universidad De Caldas ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Torre de El Cable Teleferik Kulesi ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Palogrande Stadyumu ile 0,9 mi (1,4 km) ve Caldas Parkı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Family Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (8 Pax)
Room
Family Dört Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x