Matei Corvin Apartments

Nord-vest, Cluj County
Matei Corvin Apartments Öne Çıkan Resim
Matei Corvin Apartments Dış Mekan
Matei Corvin Apartments Dış Mekan
Matei Corvin Apartments Dış Mekan
Matei Corvin Apartments Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Matei Corvin Apartments
Strada Universitatii Nr 1 Nord-vest, Cluj County

Matei Corvin Apartments misafirlere Cluj-Napoca (Kaloşvar Kent Merkezi) bölgesinde, Sebestyen Palace ve Statue of Matthias Corvinus yakınında. Bu daire Unirii Meydanı ile 0,1 mi (0,2 km) ve St. Michael Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x