Hotel Torrontés

Kuzeybatı Bölgesi, Villa San Lorenzo
Hotel Torrontés Genel
Hotel Torrontés Genel
Hotel Torrontés Genel
Hotel Torrontés Öne Çıkan Resim
Hotel Torrontés Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Torrontés
Los Berros s/n Kuzeybatı Bölgesi, Villa San Lorenzo

Villa San Lorenzo bölgesindeki Hotel Torrontés konaklamanızda, El Dorado Bird Reserve ve Reserva del Huaico ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Valle de Lerma ile 5,8 mi (9,4 km) ve Virgen de los Tres Cerritos ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve bide. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Double Room without Air Conditioning
Room
Superior Double Room with Air Conditioning
Room
Deluxe Süit
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x