Hotel Rincon del Cerro

Kuzeybatı Bölgesi, Villa San Lorenzo
Hotel Rincon del Cerro Genel
Hotel Rincon del Cerro Öne Çıkan Resim
Hotel Rincon del Cerro Dış Mekan
Hotel Rincon del Cerro Dış Mekan
Hotel Rincon del Cerro Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Rincon del Cerro
Julio Castellanos S/N Kuzeybatı Bölgesi, Villa San Lorenzo

Villa San Lorenzo bölgesindeki Hotel Rincon del Cerro misafirlere nehir üzerinde, El Dorado Bird Reserve ve FINCA Chestnut Historic House ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Reserva del Huaico ile 2,6 mi (4,2 km) ve Valle de Lerma ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı özel spa küveti bulunan 10 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Kulübe
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Kulübe
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x