Aires de San Lorenzo B&B

Kuzeybatı Bölgesi, Villa San Lorenzo
Aires de San Lorenzo B&B Öne Çıkan Resim
Aires de San Lorenzo B&B Dış Mekan
Aires de San Lorenzo B&B Dış Mekan
Aires de San Lorenzo B&B Dış Mekan
Aires de San Lorenzo B&B Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Aires de San Lorenzo B&B
Manuel Belgrano 1702 Kuzeybatı Bölgesi, Villa San Lorenzo

Villa San Lorenzo bölgesindeki Aires de San Lorenzo B&B misafirlere Reserva del Huaico ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valle de Lerma ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tren a las Nubes turistik tren seferi ile 11,3 km (7 mil) ve Alta Montana Arkeoloji Müzesi (MAAM) ile 11,9 km (7,4 mil) mesafede.

Aires de San Lorenzo B&B misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x