Hôtel Tiba

Tunus
Hôtel Tiba Genel
Hôtel Tiba Genel
Hôtel Tiba Genel
Hôtel Tiba Genel
Hôtel Tiba Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Hôtel Tiba
Rue Ali Bach Hamba , Tunus

Hôtel Tiba misafirlere Tunus merkezinde, Habib Burgiba Caddesi yakınında ve Fransa Büyükelçiliği ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Vincent de Paul Katedrali ile 0,1 mi (0,1 km) ve Tunus Ulusal Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Tunus bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x