Hotel Roma Tunis

Tunus
Hotel Roma Tunis Genel
Hotel Roma Tunis Öne Çıkan Resim
Hotel Roma Tunis Dış Mekan
Hotel Roma Tunis Dış Mekan
Hotel Roma Tunis Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Hotel Roma Tunis
Rue des Tanneurs Impasse 6 , Tunus

Tunus (Bab Bhar) bölgesindeki Hotel Roma Tunis konaklamanızda, St. Vincent de Paul Katedrali ve Habib Burgiba Caddesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bab Bhar ile 0,3 km (0,2 mil) ve Tunus Ulusal Tiyatrosu ile 0,5 km (0,3 mil) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x