Hotel Taksh Inn

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Taksh Inn Genel
Hotel Taksh Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Taksh Inn Dış Mekan
Hotel Taksh Inn Dış Mekan
Hotel Taksh Inn Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Hotel Taksh Inn
16a/26 W.E.A., Channa Market Near Karol Bagh Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Taksh Inn konaklamanızda Yeni Delhi merkezinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Gurudwara Bangla Sahib ibadet evi ile 14 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Cuma Mescidi ile 5,5 km (3,4 mil) ve Rashtrapati Bhavan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile 6,7 km (4,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 21 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x