Hotel Sarthak Palace

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Sarthak Palace Genel
Hotel Sarthak Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Sarthak Palace Dış Mekan
Hotel Sarthak Palace Dış Mekan
Hotel Sarthak Palace İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Sarthak Palace
14A/34, W. E. A., Karol Bagh Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Sarthak Palace misafirlere Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesinde, Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ve BLK Super İhtisas Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,2 mi (5,1 km) ve Chandni Chowk ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan Breeze Court yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 36 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x