Hotel Kings Inn

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Kings Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Kings Inn Dış Mekan
Hotel Kings Inn Dış Mekan
Hotel Kings Inn İç Mekan
Hotel Kings Inn İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Kings Inn
14A/7 Wea Channa Market Karol Baug Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Kings Inn misafirlere Yeni Delhi (Karol Bagh) bölgesinde, BLK Super İhtisas Hastanesi ve Rajendra Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 3,4 mi (5,5 km) ve Chandni Chowk ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

19 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda (Free Airport / Train Station Pick Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x