Hotel Bon Vivant

Gulshan
Hotel Bon Vivant Öne Çıkan Resim
Hotel Bon Vivant Dış Mekan
Hotel Bon Vivant Dış Mekan
Hotel Bon Vivant Dış Mekan
Hotel Bon Vivant Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hotel Bon Vivant
House # 8/A, Road # 13 Baridhara North Road, Gulshan , Gulshan

Hotel Bon Vivant konaklamanızda Dhaka bölgesinde, Jatiyo Sangshad Bhaban ile 10 km (6,2 mi) ve Dakka Üniversitesi ile 11,3 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Curzon Hall ile 12,2 km (7,6 mil) ve Bangabandhu Ulusal Stadyumu ile 12,5 km (7,8 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 38 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Premium
Premium Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x