Hotel Sternen

Kuzey İsviçre, Wildhaus-Alt St. Johann
Hotel Sternen Genel
Hotel Sternen Genel
Hotel Sternen Genel
Hotel Sternen Genel
Hotel Sternen Genel
Image More +48 fotoğraf
Hotel Sternen
Dorfstrasse 29 Unterwasser Kuzey İsviçre, Wildhaus-Alt St. Johann

Wildhaus-Alt St. Johann bölgesindeki Hotel Sternen misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Iltios Unterwasser Teleferiği ile Iltios Espel 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Iltios Stöfel ile 0,5 mi (0,8 km) ve Sellamatt Kayak Teleferiği ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Hotel Sternen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve sezonluk açık havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x