Hotel Sonne

Kuzey İsviçre, Wildhaus-Alt St. Johann
Hotel Sonne Genel
Hotel Sonne Genel
Hotel Sonne Genel
Hotel Sonne Genel
Hotel Sonne Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel Sonne
Dorf 9 Kuzey İsviçre, Wildhaus-Alt St. Johann

Wildhaus-Alt St. Johann bölgesindeki Hotel Sonne konaklamanızda, Wildhaus-Gampluet Teleferiği ve Gondelbahn Wildhaus-Gamplüt ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wildhaus-Oberdorf Kayak Teleferiği ile 0,8 mi (1,3 km) ve Thur Kayak Teleferiği ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Hexenstube yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

26 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Apart Daire
Superior
Superior Apart Daire
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo, Dağ Yamacı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo, Dağ Yamacı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x