Hirschen Guesthouse

Kuzey İsviçre, Wildhaus-Alt St. Johann
Hirschen Guesthouse Genel
Hirschen Guesthouse Öne Çıkan Resim
Hirschen Guesthouse Dış Mekan
Hirschen Guesthouse Dış Mekan
Hirschen Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Hirschen Guesthouse
Passhöhe - a Kuzey İsviçre, Wildhaus-Alt St. Johann

Hirschen Guesthouse misafirlere Wildhaus-Alt St. Johann bölgesinde, dağda, Wildhaus-Gampluet Teleferiği ve Gondelbahn Wildhaus-Gamplüt ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Wildhaus-Oberdorf Kayak Teleferiği ile 0,7 mi (1,2 km) ve Thur Kayak Teleferiği ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Hirschen Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x