Hotel Stella

Rimini Coast, Riccione
Hotel Stella Genel
Hotel Stella Genel
Hotel Stella Genel
Hotel Stella Genel
Hotel Stella Öne Çıkan Resim
Image More +76 fotoğraf
Hotel Stella
Viale Giardini 19 Rimini Coast, Riccione

Hotel Stella misafirlere Riccione bölgesinde, plaj yakınında, Viale Dante ve Villa Mussolini yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rimini Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 74 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x