Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only

Rimini Coast, Riccione
Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only Genel
Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only Öne Çıkan Resim
Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only Dış Mekan
Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only Kahvaltı
Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only
Viale Ariosto, 5 Rimini Coast, Riccione

Luna Riccione Aqua Spa - Adults Only konaklamanızda Riccione merkezinde, Riccione Kongre Merkezi ve Viale Ceccarini ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Riccione Havuzu ve Stadyumu ile 2,1 km ve Oltremare ile 3,7 km mesafede.

Otelin restoranı Venere misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 45 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Presidential
Presidential Süit
Süit
Süit
Room
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x