Suite Hotel Maestrale

Rimini Coast, Riccione
Suite Hotel Maestrale Genel
Suite Hotel Maestrale Genel
Suite Hotel Maestrale Genel
Suite Hotel Maestrale Genel
Suite Hotel Maestrale Genel
Image More +76 fotoğraf
Suite Hotel Maestrale
Viale Giosuè Carducci, 2 Rimini Coast, Riccione

Suite Hotel Maestrale misafirlere Riccione merkezinde, Viale Dante ve Riccione Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rimini Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5 mi (8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Attic)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Oda (Flex, change room during stay)
Room
Junior Stüdyo Süit, Ek Bina (with private Jacuzzi)
Room
Süit, Ek Bina (with private Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x