Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla Öne Çıkan Resim
Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla Dış Mekan
Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla Dış Mekan
Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla Dış Mekan
Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla
160 Derb El Ferane - Sidi Ahmed Soussi - Médina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Hôtel & Spa Riad Dar El Aïla misafirlere Marrakech merkezinde, Souk Cherifia Alışveriş Merkezi ve Bab Doukkala Camisi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Dar El Aila ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Buhar odası ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde uzun süreli otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Süit
Room
Exclusive Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x