Riad Khol

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Khol Öne Çıkan Resim
Riad Khol Dış Mekan
Riad Khol Kahvaltı
Riad Khol Kahvaltı
Riad Khol Yerinde Yemek
Image More +106 fotoğraf
Riad Khol
121 derb Sidi Ahmed Soussi, Médina Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Khol misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Dar el Bacha Sarayı ve Perfume Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 600 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Shower - Cuir Mauresque)
Superior
Superior Süit (Shower - Sultan Ambre)
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda (Shower - Terre d'ombre)
Room
Superior Süit (Shower - Chypre rouge)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Datura noir)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Santal Blanc)
Room
Superior Süit (Shower - Noir Poudré)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x