Hotel Sntenario

Chihuahua
Hotel Sntenario Genel
Hotel Sntenario Genel
Hotel Sntenario Genel
Hotel Sntenario Genel
Hotel Sntenario Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Sntenario
Av Homero 340 Colonia Revolucion , Chihuahua

Chihuahua bölgesindeki Hotel Sntenario konaklamanızda, Casa Redonda Çağdaş Sanat Müzesi ve Medical Place ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Grutas de Nombre de Dios ile 2,9 mi (4,7 km) ve Medical Star Hastanesi ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Sntenario ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x