Hotel El Cason and Suites

Chihuahua
Hotel El Cason and Suites Genel
Hotel El Cason and Suites Genel
Hotel El Cason and Suites Genel
Hotel El Cason and Suites Dış Mekan
Hotel El Cason and Suites Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel El Cason and Suites
Av Tecnologico 11315 Col Deportista , Chihuahua

Chihuahua bölgesindeki Hotel El Cason and Suites konaklamanızda, Expo Chihuahua ve Casa Redonda Çağdaş Sanat Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Grutas de Nombre de Dios ile 3,4 mi (5,4 km) ve Medical Place ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restaurante Candelaria yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 84 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize ücretsiz poşet çay/hazır kahve, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Chihuahua bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x