Hotel Skylink

Uttara
Hotel Skylink Öne Çıkan Resim
Hotel Skylink Dış Mekan
Hotel Skylink Dış Mekan
Hotel Skylink Dış Mekan
Hotel Skylink Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Skylink
House # 33, Road #14, Sector #13 Uttara Model Town , Uttara

Hotel Skylink konaklamanızda Dhaka bölgesinde, Bashundhara Uluslararası Kongre Şehri ile 8,6 km (5,3 mi) ve Jamuna Future Park ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sher-e-Bangla Kriket Stadyumu ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo, Köşe
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x