Anchorage The Residence

Uttara
Anchorage The Residence Genel
Anchorage The Residence Öne Çıkan Resim
Anchorage The Residence Dış Mekan
Anchorage The Residence Dış Mekan
Anchorage The Residence İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Anchorage The Residence
Road-18, House-14, Sector-04 , Uttara

Anchorage The Residence konaklamanızda Dhaka bölgesinde, Bashundhara Uluslararası Kongre Şehri ile 9,6 km (6 mi) ve Sher-e-Bangla Kriket Stadyumu ile 10,7 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Jamuna Future Park ile 10,8 km (6,7 mi) ve Bangladeş Ulusal Hayvanat Bahçesi ile 12 km (7,5 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Business
Business Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Grand
Grand Apart Daire, 4 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Grand Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x