Hotel Aero Link

Uttara
Hotel Aero Link Öne Çıkan Resim
Hotel Aero Link Dış Mekan
Hotel Aero Link Dış Mekan
Hotel Aero Link Dış Mekan
Hotel Aero Link İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Aero Link
15 Rabindra Sarani , Uttara

Dhaka bölgesindeki Hotel Aero Link konaklamanızda, Aarong Amiral Alışveriş Merkezi ve North Tower Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jamuna Future Park ile 5,3 mi (8,5 km) ve Update Tower Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Basic Dört Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x