Hotel Skopje

Üsküp
Hotel Skopje Öne Çıkan Resim
Hotel Skopje Banyo Tipleri
Hotel Skopje Banyo Tipleri
Hotel Skopje Banyo Özellikleri
Hotel Skopje Oda
Image More +9 fotoğraf
Hotel Skopje
27 Andon Dukov , Üsküp

Hotel Skopje misafirlere Üsküp (Karposh) bölgesinde, Warrior on a Horse ve Sveti Dimitrija ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Avusturya Elçiliği ile 1,1 mi (1,8 km) ve Üsküp Şehir Stadyumu ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda Hotel Skopje misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x