Hotel Kanet

Üsküp
Hotel Kanet Öne Çıkan Resim
Hotel Kanet Dış Mekan
Hotel Kanet Dış Mekan
Hotel Kanet Dış Mekan
Hotel Kanet Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Kanet
Jordan Hadzi Kostantinov - Dzinot br.20 , Üsküp

Hotel Kanet konaklamanızda Üsküp merkezinde, St. Kliment Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Makedonya Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Eski Çarşı ile 1,4 km (0,9 mil) ve Üsküp Kent Müzesi ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x