Hotel Silver Home

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Silver Home Genel
Hotel Silver Home Genel
Hotel Silver Home Öne Çıkan Resim
Hotel Silver Home Dış Mekan
Hotel Silver Home İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Silver Home
Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Silver Home misafirlere Kathmandu merkezinde, Temples of the Elements ve Three Goddesses Temples ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pashupatinath Tapınağı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Boudhanath ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili hostelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (per bed)
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x