Hotel Discovery Inn

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Discovery Inn Genel
Hotel Discovery Inn Genel
Hotel Discovery Inn Genel
Hotel Discovery Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Discovery Inn Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Discovery Inn
Thamel Chibhal Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Discovery Inn misafirlere Kathmandu merkezinde, Temples of the Elements ve Three Goddesses Temples ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Boudhanath ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x