Hotel Schuster

Colle Isarco
Hotel Schuster Genel
Hotel Schuster Genel
Hotel Schuster Genel
Hotel Schuster Genel
Hotel Schuster Genel
Image More +34 fotoğraf
Hotel Schuster
Via Parrocchia, 1 Colle Isarco , Colle Isarco

Brennero bölgesindeki Hotel Schuster, Monte Cavallo-Rosskopf Teleferiği ve Vipiteno Noel Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu otel Brenner Pass (Brenner Geçidi) ile 9,8 km (6,1 mil) ve Outlet Center Brenner ile 10,1 km (6,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 26 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina (Haus Erika)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x