Hotel Bergkristall

Italian Alps
Hotel Bergkristall Genel
Hotel Bergkristall Genel
Hotel Bergkristall Genel
Hotel Bergkristall Genel
Hotel Bergkristall Genel
Image More +50 fotoğraf
Hotel Bergkristall
Fleres/Ladurno , Italian Alps

Brennero bölgesindeki Hotel Bergkristall misafirlere dağda, Monte Cavallo-Rosskopf Teleferiği ve SKYTREK Adventure Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Vipiteno Noel Pazarı ile 10,5 km (6,5 mi) ve Reifenstein Kalesi ile 12,7 km (7,9 mi) mesafede.

Restoranda Hotel Bergkristall misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda
Room
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x