A.nett hotel

Casateia
A.nett hotel Genel
A.nett hotel Genel
A.nett hotel Genel
A.nett hotel Öne Çıkan Resim
A.nett hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
A.nett hotel
Via Principale 6 , Casateia

Racines bölgesindeki A.nett hotel konaklamanızda, Ortler Ski Arena ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Isarco Vadisi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Brenner Pass (Brenner Geçidi) ile 11,9 mi (19,1 km) ve Stange Şelalesi ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x