Hotel Saint Pierre

Analamanga, Antananarivo
Hotel Saint Pierre Öne Çıkan Resim
Hotel Saint Pierre Dış Mekan
Hotel Saint Pierre Kahvaltı
Hotel Saint Pierre Yerinde Yemek
Hotel Saint Pierre Lobi
Image More +3 fotoğraf
Hotel Saint Pierre
Lot Siag 49 Ambodifilao Analakely Analamanga, Antananarivo

Hotel Saint Pierre misafirlere Antananarivo merkezinde, Bağımsızlık Meydanı ve Avance Center ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Is'Art Galerie ile 0,4 mi (0,7 km) ve Analakely Market ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Hotel Saint Pierre misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x