Central Hotel Tana

Analamanga, Antananarivo
Central Hotel Tana Genel
Central Hotel Tana Genel
Central Hotel Tana Öne Çıkan Resim
Central Hotel Tana Dış Mekan
Central Hotel Tana Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Central Hotel Tana
Rue Andrianamihaja Raoul Tsaralalana Analamanga, Antananarivo

Antananarivo bölgesindeki Central Hotel Tana konaklamanızda, Bağımsızlık Meydanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Is'Art Galerie ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sanat ve Arkeoloji Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Avance Center ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Le Vertigo restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x