Hotel Rural Quinta de S Sebastiao

Northern Portugal, Barroselas
Hotel Rural Quinta de S Sebastiao Genel
Hotel Rural Quinta de S Sebastiao Genel
Hotel Rural Quinta de S Sebastiao Genel
Hotel Rural Quinta de S Sebastiao Genel
Hotel Rural Quinta de S Sebastiao Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Hotel Rural Quinta de S Sebastiao
Rua Jorge FariaTorres, 2 Barroselas Northern Portugal, Barroselas

Hotel Rural Quinta de S Sebastiao misafirlere Viana do Castelo (Barroselas e Carvoeiro) bölgesinde, Aparecida Meryem Ana Kilisesi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede ve St. Romanica Martin Kilisesi ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Igreja Matriz ile 8,5 mi (13,7 km) ve Museu do Traje ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x