Casas da Quinta da Cancela

Northern Portugal, Barcelos
Casas da Quinta da Cancela Dış Mekan
Casas da Quinta da Cancela Dış Mekan
Casas da Quinta da Cancela Dış Mekan
Casas da Quinta da Cancela Dış Mekan
Casas da Quinta da Cancela Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Casas da Quinta da Cancela
Rua Candido Batista de Sousa Balugaes Northern Portugal, Barcelos

Barcelos (Balugães) bölgesindeki Casas da Quinta da Cancela misafirlere Aparecida Meryem Ana Kilisesi ve St. Romanica Martin Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Igreja do Terço ile 8,4 mi (13,5 km) ve Feira de Barcelos ile 8,4 mi (13,6 km) mesafede.

Kır evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli (SUITE do LAGAR)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçeli (LARANJEIRAS)
Traditional
Traditional Kır Evi, 2 Yatak Odası, Bahçeli (CASA da ADEGA)
Traditional
Traditional Kır Evi, Birden Çok Yatak, Mutfak, Bahçeli (CASA DO TANQUE)
Panoramic
Panoramic Süit, Bahçeli (SUITE da EIRA)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçeli (SANTIAGO)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x